Δωρεάν Μεταφορικά σε όλες τις ταμειακές.

Barcode Scanner Datalogic Magellan 3510HSi

645.00

(799.8€ με ΦΠΑ)

Σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: 005-344-0012 Κατηγορία:
Βάρος 1 kg
Διαστάσεις 15 × 15 × 12 cm
Κατασκευαστής

Datalogic

Το barcode scanner Magellan™ 3510Hsi φέρνει τη νέα τεχνολογία imaging της Datalogic.

Είναι το πρώτο barcode scanner που διαθέτει την ταχύτητα και την πλατιά περιοχή διαβάσματος των υψηλής απόδοσης πολυδεσμικών laser scanners την ώρα που προσθέτει και όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα που συνοδεύουν ένα imager.

Aυτή η τεχνολογία imaging παρέχει εξαίρετη απόδοση όταν διαβάζεi δυσκολοδιάβαστα barcodes όπως κοντά, out-of-spec, κακοτυπωμένα και κωδικούς GS1 DataBar™ και παρέχει υποστήριξη τόσο για Linear (1D) όσο και για αποκρυπτογράφηση ετικετών. Το imager Magellan 3510HSi επιτρέπει τόσο το χειροκίνητο όσο και το scanning από θέση παρουσίασης βεβαιώνοντας την μέγιστη παραγωγικότητα και την εργονομία.

Μοναδικά χαρακτηριστικά που δεν βρίσκονται σε κάθε scanner, περιλαμβάνουν ένα MicroSD card reader για να βοηθήσουν με τη διαχείριση του software, την αναβάθμιση και την επισκευή. Το να διαχειριστείτε λογισμικό με το Magellan 3510HSi reader είναι εύκολο και περιλαμβάνει πολλαπλές μεθόδους να φορτώσετε νέο λογισμικό ή να αλλάξετε υπάρχουσες ρυθμίσεις.

Επειδή τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του Magellan 3510HSi scanner είναι βασισμένα σε software, νέες δυνατότητες είναι εύκολο να προστεθούν ακόμα και μετά την αρχική εγκατάσταση, αυξάνοντας το χρήσιμο χρόνο ζωής του scanner και προστατεύοντας την τεχνολογική επένδυση της εταιρίας σας.

Άλλα χαρακτηριστικά του Magellan περιλαμβάνουν αναφορές διαγνωστικών, Host Download και Productivity Index Reporting™ που επιτρέπουν στη διοίκηση να χρησιμοποιήσει δεδομένα από το scanner για να βελτιώσει τη διακίνηση και να διαχειριστεί τη συντήρηση.

  • Συνδεσιμότητα Ενσύρματο
  • Τύπος Scanner Ενσωματωμένο
  • Τύπος Σύνδεσης USB
  • Δυνατότητα Ανάγνωσης Area Imager (2D)