Δωρεάν Μεταφορικά σε όλες τις ταμειακές.

Σχετικά με εμάς

33 χρόνια κοντά στον επαγγελματία με «ΛΥΣΕΙΣ»

Ίδρυση της Εταιρίας:

Η εταιρία “MHXANEMΠOΡIKH ιδρύθηκε το έτος 1990 από την Οικογένεια Καπετανίδη. Δύο φιλόδοξα αδέλφια, τον Ανδρέα και τον Τηλέμαχο, και οι δύο τους τελειόφοιτοι με πτυχία Πληροφορικής και Οικονομικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης εφοδίασαν την εταιρία με γνώσεις. Νέοι αλλά και ταλαντούχοι κατάφεραν από την πρώτη στιγμή να στελεχώσουν την εταιρία, μαζί με το ικανό δυναμικό της επιχείρησης και τους σωστά εκπαιδευμένους εργαζόμενους. Αφοσιώθηκαν με πολύ όρεξη ώστε να πετύχουν στο χώρο της πληροφορικής και του αυτοματισμού γραφείων, δημιουργώντας έναν ισχυρό και ολοκληρωμένο οργανισμό πάνω στα ταμειακά συστήματα και στις ταμειακές μηχανές, και στην μηχανογράφηση επιχειρήσεων. Πολλές συνεργασίες με τον καιρό ανέπτυξαν εμπιστοσύνη ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρείες.

Συνεργασίες:

Η “MHXANEMΠOΡIKHανέπτυξε συνεργασίες με τις κορυφαίες εταιρίες στην Ελλάδα όπως: Casio, Admate, Intel, IBM, Microsoft, Oracle, Cisco, SAP, SoftOne, Unisoft, EpsilonNet, SingularLogic

Σήμερα:

Φτάνουμε στο σήμερα οπού τη σκυτάλη παίρνουν η Κόρη και ο Γίος του Άνδρεα, βασίζοντας τώρα την εταιρία στη νέα γενιά με πολύ μεγάλη καθοδήγηση και επίβλεψη συνεχίζουν το έργο της οικογένειας Καπετανίδη. Αναπτύσσοντας το σχέδιο και το όραμα της εταιρίας να δώσει Λύσεις και να βοηθήσει με της γνώσεις και την εμπειρία ολοένα και περισσότερους σημαντικούς πελάτες.

Η τεχνογνωσία , η μεγάλη πείρα το μεράκι και η αγάπη για το αντικείμενο, τα αυστηρά κριτήρια επιλογής μηχανολογικού εξοπλισμού, αλλά και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την σωστή και άρτια τεχνική υποστήριξη των πελατών της μετά την πώληση, είχε σαν αποτέλεσμα πολύ γρήγορα να την φέρουν στις πρωτοπόρες θέσεις της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής.

Αυτό που μας κάνει τελικά να διαφέρουμε εκτός από την απαράμιλλη ποιότητα των υπηρεσιών , των προϊόντων μας, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς,  είναι η νοοτροπία μας και η προσωπική επαφή μας με τον πελάτη!

H μεγάλη ανοδική πορεία της εταιρίας, το συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο, η παροχή εξειδικευμένων λύσεων και η άρτια τεχνική υποστήριξη των πελατών της, καταξίωσαν την εταιρία ΜΗΧΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ σαν την πρώτη εταιρία στο χώρο του αυτοματισμού γραφείου και της μηχανοργάνωσης με το πιστοποιητικό ΕΛΟΤ ΕΝ ISO9001:20008, προσφέροντας αποδεδειγμένα τις καλύτερες και τις πιο ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες της.

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΚΕ 2021

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΗΧΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΚΕ 2022