Δωρεάν Μεταφορικά σε όλες τις ταμειακές.

Τρόποι Αποστολής

ΔΩΡΕΑΝ αποστολή για αγορές άνω των 49€

(εξαιρούνται αντικαταβολές & μεγάλα δέματα)

Αποστολή και Αντικαταβολή του ποσού στην Courier.

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς η χρέωση ανέρχεται στα 2,50€ για τα προιόντα και στα 9,90€ για τις Ταμειακές Μηχανές και τα Ταμειακά Συστήματα μέχρι τα 3 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 1,99€. Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορά όλες τις περιοχές καθώς και τους δυσπρόσιτους προορισμούς Συμπεριλαμβάνουν το κόστος μεταφοράς και την υπηρεσία της αντικαταβολής.

Αποστολή εντός Θεσσαλονίκης

Δωρεάν αυθημερόν παράδοση προϊόντων εντός της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Αποστολή χωρίς αντικαταβολή

Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της Courier, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,50€ για παραγγελίες εώς 49 ευρώ μέχρι τα 3 κιλά βάρους.

Από 49€ και άνω τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,99€. Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Courier, (δυσπρόσιτες) με παράδοση εντός 2-3 εργάσιμων ημερών, ισχύει ο εκάστοτε επίσημος τιμοκατάλογος.

Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Courier, με παράδοση σε έως δύο εργάσιμες ημέρες, η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,50€ για παραγγελίες εώς 49 ευρώ μέχρι 3 κιλά βάρος δέματος.Από 49€ και άνω τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,99€. Όλες οι παραπάνω τιμές επιβαρύνονται με φπα 24%

Αποστολή προϊόντων με Μεταφορική εταιρεία για μεγάλα δέματα:

Για μεγάλα δέματα ή κατόπιν επιθυμίας του πελάτη η αποστολή μπορεί να γίνει και με μεταφορική εταιρεία που συνεργάζεται η εταιρία Μηχανεμπορική ή μεταφορική της επιλογής σας. 

Η χρέωση προκύπτει κατόπιν συνεννόησης της εταιρείας μας με την μεταφορική.

Για μεγάλες παραγγελίες το κόστος αυτό ανέρχεται ΔΩΡΕΑΝ και υπάρχει επιβάρυνση στην περίπτωση της μεταφόρτωσης ανάλογα με τη διεύθυνση παράδοσης.