Δωρεάν Μεταφορικά σε όλες τις ταμειακές.

Πώς να επιλέξετε την κατάλληλη ταμειακή μηχανή για την επιχείρησή σας;

ταμειακή μηχανή 1

Αν ψάχνετε την κατάλληλη ταμειακή μηχανή για την επιχείρησή σας ή ήρθε η ώρα να αντικαταστήσετε την παλιά σας ταμειακή μηχανή, καλό θα ήταν να κάνετε μία έρευνα αγοράς, να εξετάσετε όλες τις διαθέσιμες επιλογές και να πάρετε τελικά την απόφασή σας, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησής σας! Προκειμένου να κάνουμε την έρευνα και την επιλογή σας πιο εύκολη, στο παρακάτω άρθρο θα σας παρουσιάσουμε μερικά από τα κριτήρια και τις παραμέτρους που θα ήταν καλό να λάβετε υπόψη σας, καθώς και μερικές χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες. 

Επιλέγοντας την κατάλληλη ταμειακή μηχανή

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η επιλογή της κατάλληλης ταμειακής μηχανής για κάθε επιχείρηση είναι ένα ζήτημα πολυπαραγοντικό. Μερικά από τα σημαντικότερα ερωτήματα που σίγουρα θα χρειαστεί να θέσετε στον εαυτό σας και τα οποία έχουν ένα εύρος απαντήσεων ανάλογα με το είδος της επιχείρησης είναι: 

Θα χρειαστώ σταθερή ή φορητή ταμειακή μηχανή;

Ανάλογα με τον τύπο και τη δραστηριότητα της επιχείρησής σας καλείστε να επιλέξετε μία σταθερή ή μία φορητή ταμειακή μηχανή. Κατά κανόνα, οι σταθερές ταμειακές μηχανές είναι καταλληλότερες για εσωτερικούς χώρους και για επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους. Αντιθέτως, οι φορητές ταμειακές μηχανές ενδείκνυνται κυρίως για επιχειρήσεις που ασχολούνται με υπαίθριο εμπόριο. 

Τα χαρακτηριστικά που κάνουν αυτά τα δύο είδη ταμειακών μηχανών να ξεχωρίζουν είναι ότι οι φορητές μηχανές είναι συνήθως αρκετά μικρότερες σε μέγεθος, πιο ελαφριές και λειτουργούν με μπαταρία, ενώ είναι πιο ανθεκτικές από τις σταθερές, έτσι ώστε να λειτουργούν κανονικά, ανεξάρτητα από τις περιβαλλοντικές συνθήκες. 

ταμειακή μηχανή 2

Πόσες αποδείξεις θα εκδίδονται καθημερινά στην επιχείρησή μου; 

Ένας ακόμη καθοριστικός παράγοντας για την επιλογή της κατάλληλης ταμειακής μηχανής είναι ο αριθμός των αποδείξεων που θα εκδίδονται καθημερινά στην επιχείρησή σας. Πώς ακριβώς θα επηρεάσει αυτό την επιλογή σας; Η απάντηση είναι σχετικά απλή. Όσο περισσότερες αποδείξεις πρόκειται να εκδίδονται στην επιχείρησή σας τόσο ποιοτικότερη θα πρέπει να είναι η ταμειακή μηχανή που θα επιλέξετε. Συνήθως, όσο ακριβότερη είναι μία ταμειακή μηχανή τόσο ποιοτικότερη είναι και αυτό γιατί οι ακριβότερες ταμειακές μηχανές διαθέτουν καλύτερης ποιότητας πλαστικά, ισχυρότερο τροφοδοτικό, μεταλλικό εκτυπωτή και άλλα χαρακτηριστικά, τα οποία τις κάνουν πιο ανθεκτικές και κατάλληλες για αδιάκοπη χρήση. Στο τέλος της ημέρας, αν οι αποδείξεις που εκδίδονται στην επιχείρησή σας είναι κάτω από 50 ημερησίως, θα μπορέσει να σας καλύψει και ένα από τα οικονομικότερα μοντέλα, ειδάλλως θα πρέπει να αναζητήσετε λύση σε μία ταμειακή υψηλών απαιτήσεων.

Η αυτονομία μπαταρίας διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο της ταμειακής;

Εφόσον επιλέξετε μία φορητή ταμειακή μηχανή, η οποία θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της επιχείρησής σας, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της. Υπάρχουν διαθέσιμα διάφορα μοντέλα και οι αυτονομία των μπαταριών τους ποικίλει! Κάθε φορά επιλέγετε με γνώμονα τις ανάγκες της επιχείρησής σας! 

Υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με περιφερειακές συσκευές;

Οι περισσότερες ταμειακές μηχανές νέων προδιαγραφών μπορούν να λειτουργήσουν και ως φορολογικός εκτυπωτής, έτσι έχουν την δυνατότητα να συνδεθούν με κάθε εμπορικό πρόγραμμα της αγοράς. Συνδέοντας την ταμειακή με ένα εμπορικό πρόγραμμα σας δίνεται η επιλογή να προστεθεί barcode scanner για την γρηγορότερη και πιο ακριβή τιμολόγηση των προϊόντων σας. Επιπλέον, μπορεί να συνδεθεί ξεχωριστή οθόνη πελάτη στη ταμειακή μηχανή για την καλύτερη ανάλυση ποσού, βοηθώντας τον πελάτη να δει ευκολότερα τα σύνολα των αγορών του. Η σύνδεση ξεχωριστού θερμικού εκτυπωτή στη ταμειακή μηχανή είναι διαθέσιμη σε περίπτωση custom παραμετροποίησης της τελικής απόδειξης του πελάτη. 

Γιατί να αγοράσω την ταμειακή μου μηχανή από τη Μηχανεμπορική;

Τόσο στο φυσικό όσο και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων και ειδικότερα ταμειακών μηχανών, ανάμεσα στις οποίες σίγουρα θα βρείτε αυτή που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της επιχείρησής σας! Το Εξουσιοδοτημένο Service Ταμειακών που παρέχουμε είναι επίσης μία πολύ σημαντική υπηρεσία που θα ήταν καλό να λάβετε υπόψη σας πριν επιλέξετε από που θα προμηθευτείτε την ταμειακή σας μηχανή. Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σχετικά Προϊόντα