Δωρεάν Μεταφορικά σε όλες τις ταμειακές.

Capital Android Apps

  • Λειτουργικότητα Βάσει Ρόλων

    Τα Capital Android Apps προσαρμόζονται πλήρως στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε χρήστη, ανάλογα με το ρόλο του στην επιχείρηση.

  • Online/Offline Λειτουργία

    Διαθέτοντας λειτουργία offline, οι εφαρμογές λειτουργούν απρόσκοπτα και σε περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει σύνδεση στο Internet.

  • Απόλυτη Ασφάλεια

    Τα Capital Android Apps ελέγχονται πλήρως κεντρικά, διασφαλίζοντας τη μέγιστη ασφάλεια των δεδομένων της επιχείρησης σας.

 Capital BOS Παραγγελίες

Αναζητήστε τις παραγγελίες σας όπου και να βρίσκεστε (βάσει ημερομηνίας, παραστατικού ή πελάτη). Καταχωρήστε νέες από το κινητό σας ή το τάμπλετ σας εύκολα και απλά με το πάτημα ενός κουμπιού.

Capital BOS Πελάτες

Ελέγξτε ανά πάσα στιγμή την οικονομική εικόνα των πελατών σας, τα όρια πίστωσης, τα ποσοστά έκπτωσης και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειάζεστε από το κινητό ή το τάμπλετ σας. Καταχωρήστε νέους πελάτες και προσθέστε επαφές, εύκολα και γρήγορα.

Capital BOS Αποθέματα

Προβάλλετε τη λίστα των αποθεμάτων σας, τα υπόλοιπα – αναμενόμενα – δεσμευμένα (ανά αποθηκευτικό χώρο και με ανάλυση σε χρώμα/μέγεθος), με την άνεσή σας είτε βρίσκεστε στο σπίτι ή ακόμα και στο δρόμο!

Capital BOS Φυσική Απογραφή

Διεξάγετε την επί τόπου απογραφή των αποθεμάτων σας σε κάθε αποθηκευτικό χώρο, εκμεταλλευόμενοι τα πλεονεκτήματα αυτής της σύγχρονης και εύχρηστης εφαρμογής.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ώρες λειτουργίας 10:00 – 19:00

Διεύθυνση Αγγελάκη 15, 546 21, Θεσσαλονίκη

Email eshop@mixanemporiki.gr