Δωρεάν Μεταφορικά σε όλες τις ταμειακές.
Capital B.O.S Εφαρμογή

Capital B.O.S Εφαρμογή

  • Ολοκληρωμένη Κάλυψη Διαδικασιών

    Βελτιστοποιήστε κάθε πτυχή της δραστηριότητάς σας, από την οικονομική και εμπορική διαχείριση, έως τις σχέσεις με τους πελάτες και τους προμηθευτές της επιχείρησής σας.

  • Πλήρης Αυτοματοποίηση Εργασιών

    Υποστηρίξτε κάθε απαίτηση λειτουργίας, βάζοντας τέλος στους περιορισμούς που δημιουργούν τα παραδοσιακά ERP συστήματα στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

  • Βελτιωμένη Απόδοση Εργαζομένων

    Προσφέρετε στους ανθρώπους σας τα εργαλεία και τη “νοημοσύνη” που χρειάζονται για να ενεργούν πιο εύκολα και γρήγορα, καθημερινά, λαμβάνοντας έγκαιρα ενημερωμένες αποφάσεις.

Ασύγκριτη Ευχρηστία

Αξιοποιώντας το πρωτοποριακό παραθυρικό user interface του Capital B.O.S, μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε οποιαδήποτε λειτουργική ενότητα επιθυμείτε κάθε φορά… από οποιοδήποτε σημείο της εφαρμογής και εάν βρίσκεστε, διατηρώντας ταυτόχρονα ανοιχτές πολλαπλές διαφορετικές λειτουργίες και κυκλώματα.

Δυναμική Λειτουργία

Όλα τα εργαλεία του Capital B.O.S, όπως πχ ευρετήρια, φίλτρα, αναζητήσεις και εκτυπώσεις, διαθέτουν δυναμικά πεδία που ανανεώνονται αυτόματα κάθε φορά που εργάζεστε. Την ίδια στιγμή, είναι διαθέσιμα παντού μέσα στο περιβάλλον της εφαρμογής και μπορούν να οριστούν εύκολα από το χρήστη, σύμφωνα με τις ανάγκες της εργασίας του.

Αξιόπιστη Πληροφόρηση

Όλες οι διαχειρίσεις στο Capital B.O.S πραγματοποιούνται σε διαφορετικά κυκλώματα, προσφέροντάς σας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τη λήψη αποφάσεων. Και μάλιστα, μέσα από πολλαπλούς, έτοιμους τρόπους επεξεργασίας και παρουσίασης, όπως γραφικές απεικονίσεις, pivot tables, ABC αναλύσεις, γεωγραφικές κατανομές κα.

Χαμηλές Απαιτήσεις

Με το Capital B.O.S, το υψηλό κόστος κτήσης και υποστήριξης της μηχανογράφησής σας, είναι οριστικά παρελθόν. Μέσα από ένα δυναμικό και φιλικό περιβάλλον, μπορείτε να τρέχετε τις εργασίες σας, αλλά και να προσαρμόζετε εύκολα την εφαρμογή στις απαιτήσεις σας, χωρίς εξειδικευμένη βοήθεια, απελευθερώνοντας πολύτιμο χρόνο και πόρους.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ώρες λειτουργίας 10:00 – 19:00

Διεύθυνση Αγγελάκη 15, 546 21, Θεσσαλονίκη

Email eshop@mixanemporiki.gr