Δωρεάν Μεταφορικά σε όλες τις ταμειακές.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP Πρόγραμμα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ERP Πρόγραμμα

  • Επιτυχία

    Η πιο επιτυχημένη εμπορική εφαρμογή της αγοράς, πιο αξιόπιστη από ποτέ

  • Εμπειρία

    Με βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης, ισχυρή τεχνογνωσία και εμπειρία 30+ ετών, το Κεφάλαιο ERP προσφέρει σήμερα υψηλή ποιότητα, ταχύτητα εργασιών και πρακτική εμπειρία χρήσης, εξακολουθώντας να αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για την αποτελεσματική οργάνωση και την ολοκληρωμένη μηχανογράφηση κάθε σύγχρονης μικρομεσαίας επιχείρησης.

  • Συνέπεια

    Από τη διαχείριση αποθηκών και αποθεμάτων, τη διεκπεραίωση παραγγελιοδοσίας και αγορών από προμηθευτές έως τη διαχείριση παραγγγελιοληψίας, πωλήσεων, εισπράξεων και πληρωμών, το Κεφάλαιο ERP ανταποκρίνεται με ακρίβεια και συνέπεια στις εμπορικές και οικονομικές απαιτήσεις της λειτουργίας κάθε σύγχρονης μικρομεσαίας επιχείρησης.

Ενιαία Διαχείριση

 

Ενοποιήστε τη λειτουργία της επιχείρησής σας, διασυνδέοντας όλα τα υποκαταστήματα και τους απομακρυσμένους σταθμούς εργασίας. Βελτιώστε τη ροή και τη συλλογή της πληροφορίας, αποκτώντας πλήρη εικόνα και έλεγχο για το σύνολο των εταιρικών σας διεργασιών.

Ευέλικτη Αρχιτεκτονική

 

Εργαστείτε αποδοτικά, συνδέοντας το Κεφάλαιο ERP με χρήσιμες εφαρμογές γραφείου, όπως το Microsoft Office.

Αξιόπιστη Πληροφόρηση

 

Λάβετε έγκαιρα τις κατάλληλες αποφάσεις, βασισμένοι σε πραγματικά δεδομένα για την απόδοση της επιχείρησής σας. Δείτε και αξιολογήστε την εξέλιξη όλων των κρίσιμων δεικτών, αξιοποιώντας το προηγμένο εργαλείο Business Reports της εφαρμογής.

Ενιαία Διαχείριση

 

Ενοποιήστε τη λειτουργία της επιχείρησής σας, διασυνδέοντας όλα τα υποκαταστήματα και τους απομακρυσμένους σταθμούς εργασίας. Βελτιώστε τη ροή και τη συλλογή της πληροφορίας, αποκτώντας πλήρη εικόνα και έλεγχο για το σύνολο των εταιρικών σας διεργασιών

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ώρες λειτουργίας 10:00 – 19:00

Διεύθυνση Αγγελάκη 15, 546 21, Θεσσαλονίκη

Email eshop@mixanemporiki.gr