Δωρεάν Μεταφορικά σε όλες τις ταμειακές.
Πακέτο Μηχανογραφικού Εξοπλισμού ATLANTIS Entry I

Πακέτο Μηχανογραφικού Εξοπλισμού ATLANTIS Entry I

  • Ολοκληρωμένη Κάλυψη Διαδικασιών

    Βελτιστοποιήστε κάθε πτυχή της δραστηριότητάς σας, από την οικονομική και εμπορική διαχείριση, έως τις σχέσεις με τους πελάτες και τους προμηθευτές της επιχείρησής σας.

  • Πλήρης Αυτοματοποίηση Εργασιών

    Υποστηρίξτε κάθε απαίτηση λειτουργίας, βάζοντας τέλος στους περιορισμούς που δημιουργούν τα παραδοσιακά ERP συστήματα στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

  • Βελτιωμένη Απόδοση Εργαζομένων

    Προσφέρετε στους ανθρώπους σας τα εργαλεία και τη “νοημοσύνη” που χρειάζονται για να ενεργούν πιο εύκολα και γρήγορα, καθημερινά, λαμβάνοντας έγκαιρα ενημερωμένες αποφάσεις.

Ολοκληρωμένο

Το Atlantis ERP ενσωματώνει όλα όσα χρειάζεστε σε μία end-to-end πλατφόρμα επιχειρηματικού λογισμικού, βοηθώντας σας να αυτοματοποιήσετε το σύνολο των λειτουργιών της επιχείρησής σας, χωρίς περιορισμούς σε απόδοση ή ανάγκη για πρόσθετες, υψηλές επενδύσεις.

Ισχυρό

Συνδυάζοντας ισχυρή λειτουργικότητα με τις βέλτιστες επιχειρηματικές πρακτικές ανά κλάδο, το Atlantis ERP σας οδηγεί στον καλύτερο τρόπο να αξιοποιήσετε τα δεδομένα, τους ανθρώπους και τις διαδικασίες σας. Το αποτέλεσμα; Μετρήσιμα, περισσότερη αξία από κάθε σας λειτουργία.

Επεκτάσιμο

Η ευκολία χρήσης, η ευελιξία προσαρμογής και οι απεριόριστες δυνατότητες επεκτασιμότητας, καθιστούν το Atlantis ERP ένα σημαντικό εργαλείο για τη λειτουργία κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως επιμέρους κλάδων δραστηριοποίησης, σήμερα και για πάντα.

Αξιόπιστο

Βελτιώστε συνολικά την απόδοση της επιχείρησής σας με την πιο αξιόπιστη λύση μηχανογράφησης της αγοράς. Διαχειριστείτε με απόλυτη ασφάλεια κρίσιμα επιχειρηματικά δεδομένα και ενισχύστε τους ανθρώπους σας ώστε να ανταποκρίνονται άμεσα στις προκλήσεις της αγοράς.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ώρες λειτουργίας 10:00 – 19:00

Διεύθυνση Αγγελάκη 15, 546 21, Θεσσαλονίκη

Email eshop@mixanemporiki.gr