Δωρεάν Μεταφορικά σε όλες τις ταμειακές.

PYLON ERP

  • PYLON B2B

    Το ιδανικό εργαλείο για πελάτες χονδρικής που αντικαθιστά τις παραδοσιακές μεθόδους παραγγελιοληψίας. H τεχνολογική υπεροχή του PYLON, βασισμένο σε HYBRID τεχνολογίες, προσδίδει αμεσότητα στις πωλήσεις χονδρικής μέσα από ένα e-shop, μειώνοντας το χρόνο και το κόστος διαχείρισης παραγγελιών, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών.

  • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ Α.Α.Δ.Ε.

    Απολύτως εναρμονισμένη με την νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα myDATA (Digital Accounting and Tax Application) με την οποία η Α.Α.Δ.Ε. εισάγει τα Ηλεκτρονικά Βιβλία στις επιχειρήσεις.

  • WAREHOUSE MANAGEMENT SYSTEM

    Πλήρης παρακολούθηση φυσικών αποθηκών με πραγματοποίηση Φυσικής Απογραφής πολλαπλών σεναρίων, καταγραφή θέσεων αποθήκευσης και μετακίνησης των ειδών με αυτόματη δημιουργία παραστατικών, έλεγχος και διαχείριση Παραλαβών – Αποστολών (picking / packing) με καταγραφή και παρακολούθηση των όποιων διαφορών. Επιπλέον δυνατότητα επικοινωνίας του ERP με mobile devices σε online & offline mode.

E-Banking Online Services

Με τη Διαχείριση Τραπεζικών Λογαριασμών e-banking, το PYLON ERP προσφέρει την άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση μεταξύ του ERP και των Τραπεζικών Λογαριασμών της επιχείρησης, παρέχοντας ασφάλεια στις συναλλαγές, άμεση ενημέρωση, αλλά και ταχύτητα στη καθημερινή λειτουργία με την αποφυγή των διπλών καταχωρήσεων που απαιτούνται μέχρι σήμερα.

Σύνδεση με P.O.S.

Σύνδεση της πλατφόρμας PYLON με τα P.O.S. της Εθνικής Τράπεζας και της Τράπεζας Πειραιώς. Χρέωση πιστωτικής ή χρωστικής κάρτας και άμεση ενημέρωση της εφαρμογής. Καταχώρηση και εκτύπωση του ποσού συναλλαγής, γρήγορα και εύκολα χωρίς επιπλέον διαδικασίες.

Quick Order

Με την λειτουργία Quick Order η επιχείρηση  μειώνει την χρονική διάρκεια των παραγγελιών, ενώ ταυτόχρονα παρέχει ουσιαστικότερη ροή πληροφοριών. Οι καθημερινές διαδικασίες παραγγελιών γίνονται πιο αποτελεσματικές, με αποτέλεσμα την αύξηση του επιπέδου ικανοποίησης πελατών.

Quick Service

Αναβαθμίζει την καθημερινότητα των καταστημάτων με υπηρεσίες ή τμήματα service, βελτιώνει την απόδοση του προσωπικού, εξοικονομεί χρόνο από την τιμολόγηση και την διαδικασία παραλαβής. Με την λειτουργικότητα Quick Service αυξάνεται η ικανοποίηση και η εμπιστοσύνη των πελατών σας προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ώρες λειτουργίας 10:00 – 19:00

Διεύθυνση Αγγελάκη 15, 546 21, Θεσσαλονίκη

Email eshop@mixanemporiki.gr